Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Μνημονικές Τεχνικές: Αναπτύσσοντας τις δυνατότητες της μνήμης σε όλους τους μαθητές-από τη θεωρία στην πράξη

Posted in Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο "Μνημονικές Τεχνικές: Αναπτύσσοντας τις δυνατότητες της μνήμης σε όλους τους μαθητές-από τη θεωρία στην πράξη" που διοργανώσε η Δη.Αν.α στη Λευκωσία, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης, 17:30-19:30. 
  
Εισηγητής: Δρ Σωκράτης Κτίστης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής Σχολής Φόρουμ
 
Η μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών κατέδειξε την ανάγκη των εκπαιδευτικών για επιμόρφωση σε τέτοια θέματα και η θετική τους ανατροφοδότηση μετά τις τριες διαφορετικές εισηγήσεις απέδειξε την ποιότητα των σεμιναρίων.Η προσέλευση των συναδέλφων μαζική γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση, αλλά την ίδια στιγμή μας δημιουργεί την υποχρέωση για συνέχιση της προσπάθειας για επιμόρφωση και αναβάθμιση του ακαδημαϊκού επιπέδου των συναδέλφων μας.

Ταυτόχρονα, δηλώνουμε ότι, η προσπάθεια αυτή δεν αντικαθιστά με οποιοδήποτε τρόπο την υποχρέωση του Υπουργείου για μια ολοκληρωμένη και θεσμοθετημένη ενδο-υπηρεσιακή επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών, με συγκεκριμένο προγραμματισμό που να λαμβάνει υπόψη όλες τις ανάγκες και πραγματικότητες του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Με την ευκαιρία αυτή, η ΔΗ.Aν.A. ευχαριστεί τους συνέδρους, τον εκλεκτό εισηγητή και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία των σεμιναρίων.

ΑΦΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)